Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player 
  Produse şi seviciiRepartitoare şi robineţi termostataţi
RAGCL Paşcani sare în ajutorul clienţilor fără repartitoare
- Păşcănenii care mai beneficiază de servicii din partea RAGCL trebuie să-şi monteze până la finalul anului 2016 repartitoare de costuri. Obligaţia beneficiarilor de a şi le monta vine ca urmare a unei legi 121/2014, pentru repartizarea costurilor energiei termice, conform normativelor de eficienţă energetică.
- Practic pana la finele acestui an, in toate imobilele care nu au repartitoare, acestea trebuie montate. Este de recomandat ca odata cu montarea lor sa fie achizitionati si robineti termostatati. Conducerea RAGCL Pascani vine cu o variantă in acest sens acolo unde acestia lipsesc.
- "Noi ne dorim să achiziţionăm aceste repartitoare şi robineţi termostataţi, iar în baza unei înţelegeri cu proprietarii de imobile să le montăm. Plata lor se va putea face etapizat, însă va trebui să stabilim un cost pentru citirea acestora, sub forma unui abonament", a susţinut Gelu Nedelcu, directorul RAGCL Paşcani.
 - Costul unui repartitor şi al unui robinet termostatat va ajunge până la 150 lei. Directorul regiei locale a anunţat această măsură în emisiunea "În Obiectiv", difuzată de Actualitatea Tv. Întrebat de telespectatori dacă acestea se montează pe fiecare calorifer din imobil, Nedelcu a spus: "Da. Legea spune că se montează repartitor pe toate caloriferele. Dacă se montează si robineti, vor scădea facturile la încălzire, pentru că fiecare consumator va putea să stabilească temperatura din casă".
- Directorul general al RAGCL a anunţat că mai ia în calcul o variantă pentru achiziţionarea acestor repartitoare şi robineti termostataţi. El sustine că va întocmi un proiect, pe care îl va pune la dispoziţia administraţei locale, pentru a încerca să obţină o finanţare europeană.
- Menţionăm faptul că la momentul actual, RAGCL Paşcani mai oferă căldură şi apă caldă la peste 3.800 de imobile. Dintre acestea, în aproximativ jumătate trebuie montate repartitoare şi robineţi termostataţi.
- Proprietarii interesaţi trebuie să se adreseze conducerii regiei. Repartitoare se montează pe un întreg imobil. Acolo unde vor exista refuzuri, facturarea căldurii şi apei calde se va face pauşal.
     
  Furnizare apă caldă
citeşte mai mult ... 
 
 
 
 
 
     
  Sisteme de distributie pe orizontală
citeşte mai mult ... 
 
 
 
 
 
 
     
  Transport publice şi private de persoane
- RAGCL Paşcani efectueaza curse regulate din Gara Paşcani catre suburbiile : Lunca, Blageşti, Boşteni-Sodomeni, Gâştesti conform graficului.
Denumire servicii U.M. Tarif cu TVA inclus  
- Bilet una călătorie lei/buc 2,50  
- Abonamet 7 zile/traseu lei/buc 26,00 HOTĂRÂRE - privind ajustarea tarifelor pentru serviciul de transport public local de persoane prin curse regulate prestat de R.A.G.C.L. Pascani.
- Abonamet 22 zile/traseu lei/buc 80,00
- Abonamet 30 zile/traseu lei/buc 110,00
- Abonament 2 trasee lei/buc 220,00  
- Abonament toate traseele lei/buc 330,00  


  Facebook   Acasa |Despre noi |Informaţii publice |Produse si servicii |Contact
Copyright (c) 2016 RAGCL