Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  Hotărâri Cosiliul Local (HCL) - 2015


  HCL nr. 83 din 30.06.2015
Art. 1 Se aprobă cota de dezvoltare în procent de 3% în vederea acoperii cheltuielilor pentru întretinerea, încălzirea, dezvoltarea si modernizarea sistemului public de alimentare cu energie termică din municipiul Pascani furnizat de R.A.G.C.L. Pascani.
Art. 2 Cota de dezvoltare prevăzută la art. 1 va fi inclusă în pretul local.
Art. 3 Sumele încasate, corespunzătoare cheltuielilor pentru întretinerea, înlocuirea, dezvoltarea si modernizarea sistemului public de alimentare cu energie termică din Municipiul Pascani se vor constitui printr-un cont distinct al R.A.G.C.L. Pascani si vor fi utilizate exclusiv în scopul stabilit la art. 1, în conformitate cu Programul de întretinere, înlocuire, dezvoltare si modernizare al sistemului public de alimentare cu energie termică al Municipiului Pascani.
Vezi fişierul ataşat (PDF)
     
  HCL nr. 84 din 30.06.2015
Art. 1 Se aprobă începând cu data de 01.07.2015, pretul local de 75,46 lei/Gj (315,93 lei/Gcal.) exclusiv TVA, pentru energia termică produsă, distribuită si furnizată din centralele termice pe gaze naturale, destinată agentilor economici.
Art. 2 Se aprobă începând cu data de 01.07.2015, pretul local de 93,57 lei/Gj (391,75 lei/Gcal.) inclusiv TVA, pentru energia termică produsă, distribuită si furnizată din centralele termice pe gaze naturale, destinată populatiei.

Art.3 Se aprobă începând cu data de 01.07.2015, pretul local defacturare de 265 lei/ Gcal. inclusiv TVA, pentru energia termică produsă, distribuită si furnizată din centralele termice pe gaze naturale, destinată populatiei de către Regia Autonomă de Gospodărie Comunală si Locativă Pascani, conform anexei nr. 1, parte integrată din prezenta hotărâre.

Art. 4 Diferenta dintre pretul de producere, transport, distribuire si furnizare a energiei termice livrate populatiei (de 391,75 lei/Gcal, inclusiv TVA) si pretul de facturare al energiei termice livrate populatiei (de 265 lei/Gcal, inclusiv TVA), va fi suportat din bugetul pe venituri si cheltuieli al Municipiului Pascani, Sectiunea Functionare, Cap. 81, Titlul Subventii, Art. 40.03 - Subventii pentru acoperirea diferentelor de pret si tarif.
Vezi fişierul ataşat (PDF)
     

  Facebook   Acasă |Despre noi |Informaţii publice |Produse şi servicii |Contact
Copyright (c) R.A.G.C.L. Pascani (Societate în faliment./ Company in bankruptcy./ Societe en faillite.)